Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Ciron Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Ciron, un călător al cuvintelor și un povestitor entuziast. Pe acest blog, explorez lumi nesfârșite de imaginație și descoperiri. Scriu despre călătorii, artă și înțelepciunea vieții. Prin cuvintele mele, îmi doresc să împărtășesc inspirație și să provoc gânduri profunde. Ador să dezvălui secretele lumii prin scris și să aduc o notă de bucurie în viețile cititorilor mei. Fiecare articol este o călătorie unică, iar eu vă invit să mă însoțiți în această aventură a cuvintelor. Vă mulțumesc că sunteți aici, alături de mine, și sper să vă aduc zâmbete și să vă trezesc curiozitatea prin poveștile mele!

George Lazar
Redactor-șef

Salutare! Sunt George, un povestitor al inimii. Scriu cu pasiune și devotament, aducând lumina cuvintelor în fiecare colț al vieții. Fiecare articol este o călătorie în lumea emoțiilor, unde puterea cuvintelor transformă realitatea. Mă pasionează subiecte variate, de la tehnologie la mister și dezvoltare personală. Cuvintele mele dansează pe hârtie, dezvăluind poveștile oamenilor din jurul nostru. Haideți să descoperim împreună fascinația scrisului și să explorăm lumi necunoscute!

Andi Coman
Redactor-șef

Salut! Sunt Andi, un călător al cunoașterii. Scriu cu curiozitate și entuziasm, căutând răspunsuri și sensuri în fiecare propoziție. Fiecare articol este o călătorie în lumea informației și al ideilor, unde descoperim adevăruri ascunse și învățăm mereu ceva nou. Scriu despre știință, artă și societate, aducând perspectiva mea unică. Sunt bucuros să împărtășesc cu voi bucuria scrisului și să deschidem împreună uși către cunoaștere.

Elena Ionescu
Editor

Bună! Sunt Elena, un visător al cuvintelor. Scriu cu pasiune și sensibilitate, lăsând imaginația să zburde liberă în fiecare propoziție. Fiecare articol este o călătorie în lumea inimii și al inspirației, unde cuvintele ne conectează cu adevărurile noastre interioare. Scriu despre frumusețea naturii, călătorii și poveștile oamenilor. Împreună, putem explora această lume minunată a scrisului și să îmbrățișăm magia cuvintelor. Haideți să visăm și să creăm împreună!